JARČINY BŮČKOVÉ ŠPALÍČKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 750g vepřového bučku (raději libovějšího) nebo krkovičky či plecka, 200g žampiónů, 5 lžic rajčatového protlaku nebo kečupu, 5 stroužků česneku, 2 lžíce sl. ml. papriky, 2 cibule, sůl, pepř, trochu chilli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Bůček či jiné maso vykostíme , odstraníme křupky a nakrájíme na špalíčky. Osolíme, mírně opepříme, přidáme lisovaný česnek, papriku, na plátky nakrájené oloupané žampióny, na tenké plátky nakrájenou cibuli a chilli. Vše řádně promícháme, rozetřeme na pekáč, podlijeme trochou studené vody a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka asi 1-1,5 hodiny. Občas promícháme a případně dolijeme teplou vodu. Asi hodinu pečeme pod alobalem, po zbytek času dopékáme v otevřeném pekáči. Dobře se dělá i v remosce. Příloha: pečivo, brambory nebo rýži a pažitka.



JARČINY BŮČKOVÉ ŠPALÍČKY. JARČINY BŮČKOVÉ ŠPALÍČKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1317 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz